Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen dörr

 

 

som i ett leende

sov jag

med öppen dörr

där vissheten

om att ingen 

skulle komma in

mer än du

i mina innersta

drömmar




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-08-05 22:07



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket fint och tillitsfullt!
2013-12-26

    Dan Myrbeck
Överraskande knorr
på slutet. Bra!
2013-08-06

  Nina.H
Tryggande fin... tycker om första raden
.."som i ett leende"" vilken ger en fin
inledning.. man ler när man börjar läsa.

Applåder!!
2013-08-06

    Tollwut
Fint!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing