Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promising

 

 

I've never tried to hold you

so please don't ask me

to let you be free

there's no need to worry.




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-06 21:04



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Förnekande som övergår i ömhet.
2013-08-07

  Lars Hedlin
Fint och ömt......
2013-08-07

  träsnidaren
Snyggt! Du behärskar bägge språken.
Det låter som en poplåt.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One