Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas kurs

Förälskad men du är förbjuden, som en snöstorm på sommaren. Låt mig värma dig i det förbryllande, var mig nära. 

Du är en möjlighet, en önskan. Snälla stjäl mitt hjärta ännu mer, låt oss bli brinnande. Två själar på väg mot samma mål, så säkra på vad vi vill. Vi behöver inte veta vart vi ska, vi behöver bara veta att vi vill, vill brinna tillsammans. 

Åh jag vill så gärna växa med dig, vill bli förfrågad hur vi har fått våra vackra vingar och hur vi lyckas hålla våran rosenbuske levande. Vill äta din värme och dofta av vår rosendoft, livselixir av högsta grad, men det är viktigt med lyx. Det har du sagt.

Sommarnatten för inte alls längesedan, gräset var fuktigt och svalorna hade vaknat. Du hade väckt mig, inte ur min sömn, utan till vår verklighet för stunden. Allt var vackert, vi var vackrast. 

Som om vi var moder jords barn, marken frodades där vi gick, iallafall på min sida av vägen. Hur var det med din? 




Övriga genrer av Joyab
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-06 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joyab