Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHE CAZZO

Vad fruktansvärd du var

Alltid den perfekta virveln i luggen och en doft som höll kvar sig alldeles lagom länge när du gick förbi

Orden låg alltid rätt i din mun och du visste precis hur ett bra rödvin skulle smaka

Ditt kritvita leende trots espresso och cigaretter i orimliga mängder

Jag kände mig som ett läskigt lysrörsljus bredvid dig

Det var när jag fann dina brister som jag började älska dig

Ibland kan jag undra vad du gör

Jag önskar att din doft för alltid höll sig kvar

hos mig, bara




Övriga genrer av Joyab
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-29 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joyab