Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudiksvall

Jag pratar alltid högst och jag öppnar alltid mitt hjärta för dem som bara öppnar sina halvt
Jag klär mig i färger och använder för stark parfym
Jag går på fester och försöker bekanta mig med för berusade människor
Jag går ut och dansar nykter
Jag beställer espresso på fiket för det drack jag alltid i Italien
Jag älskar det
Alla andra hatar mig för det
Jag ligger vaken om nätterna och väntar på att ni ska höra av er
"vännerna"
Men jag behöver inte er
förlåt men..
Jag är för fantastisk för denna stad




Fri vers av Joyab
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joyab