Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bryr dig ju inte

Oj tänkte jag när jag såg dig på andra sidan gatan och sprang bakom första bästa gathörn

Oj tänkte du när du märkte att något föll ur din ficka

efter att du hade sett mig




Övriga genrer av Joyab
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joyab