Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frågar dig

Om vi mötts när vi var gamla istället för att mötas när vi var unga vuxna

Hade våra händer fortfarande pusslat ihop sig så perfekt dom gör nu

Skulle du kunna finna det vackra i mig trots rynkig panna och rassliga lungor

Vad hade du gjort istället för att lyfta mig in till sängen med dina muskulösa armar, då dina muskler inte längre skulle orka mig

Var vår tid verkligen bara nu, eller hade vi funnit varandra även senare i livet






Övriga genrer av Joyab
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-04 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joyab