Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/longing-40282725


Själens tysta längtan

 

 

 

Får jag

får jag komma till dig

får jag krama dig ...

 

... vill känna en stunds tillhörighet

gnugga mig i din famn

känna mig mindre ensam ...

 

... Får jag viska ditt namn

eller får jag bara betrakta dig från distans

medan du prioriterar någon annan?

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-07 07:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som en bön...mycket längtansfullt...
2013-08-09

  Mona Nordkvist VIP
Mycket vackert om längtan.
Känns.
2013-08-07

  Lars Hedlin
Undran om ord som berör!
2013-08-07

    ej medlem längre
vemodsvacker!
2013-08-07

  träsnidaren
Sista stycket gör texten oerhört vemodig.
Bra!
2013-08-07

  Quasimodo
Mycket längtan i dessa frågor och svar som längtar ännu mer.
2013-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackra längtansfyllda ord!
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One