Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://curtis-j.deviantart.com/art/Together-61380530


Together

 

 

 

Is a very beautiful word

in a very beautiful world

if we meant it

from the deepest of our hearts

both in darkness

and in light.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 10:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina ord till bilden...
2013-08-09

  Sofhia Wirström
starka
varma rader
tillsammans
är en underbar känsla
oavsett om det är vänskap
eller kärlek
tillsammans behöver vi alla
vara

2013-08-07

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
Visst är det så!
2013-08-07

  Lars Hedlin
Starkt i själen!
2013-08-07

  Quasimodo
Precis så, tillsammans är nog något av det vackraste!?
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One