Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Home-is-wherever-i-m-with-you-373537045


Älskade,

 

 

 

"I'm home!"

lämnar allt besvär utanför vår grind

kommer du?

öppna dörren åt mig

håll om mig

en kyss på kinden

det regnar mitt i Saharaöknen

vid din enkla fråga

"Vill du ha lite vatten?"

omtanke

ömhet

ditt vapen

himmelriket för stunden

du

i närheten

vi delar kroppsvärme

njuter av det lilla ögonblicket

fångar

sparat dem djupt ned i vårt sinne

vi lever nu och här

min älskade,

"I'm home!"

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-07 14:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära värme i själen..........
2013-08-08

    Dan Myrbeck
Finstämd i nuet.
2013-08-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken innerlig och kärleksfull dikt! Du fångar verkligen känslan.
2013-08-07

  träsnidaren
Förträfflig fångat!

Jag rodnar ;)
2013-08-07

    ej medlem längre
Här vet man vad verklig kärlek - är.
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One