Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be careful

 

 

 

Tror inte

på mina ord

på de nyanserna jag lyckats ta fram

under en magisk fullmåne

jag är en bland de

som är törstiga efter en viss känsla

gör allt för att vrida dess saft

tror inte

på mina ord

de kan spela dig

ett spratt

men kanske inte

för just dig

den med skarpa sinnen.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-07 21:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj starkt i nuet ...
2013-08-08

  Ulf D VIP
Bilden är oerhört humoristisk och med de orden fann jag först ett glapp men det täcktes igen efter ha tänkt på ordet "gåsmarsch", ibland kommer de där som en sådan orden, sakta vaggande fram. Även rubriken uppmanar till försiktighet om ordens värde. Anar ett underliggande budskap presenterat i en annan text, varför inte här?
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One