Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OHHH ... SOLEN MIN ... ÅHHH!!!

 

 

Min Sol Du glöder ...

Ohhh ... min Kärlek Du föder ...

Du smekt bort min smärta ...

i mitt frusna Hjärta ...

Ditt ljus det brinner

o min Kärlek det finner

Det lyst upp allt ...

SOM VAR ISIGT ... 

MÖRKT O KALLT ...!!!

 

Min Själ den brinner ...

när Din stråle finner

mitt mörka rum ...

o gör mig stum ...

Ohhh ... Solen ...

Ohhh ... Solen min ...

Åhhh!!!

Jaa ... fortsätt brinna såå ...

OHHH ... JAG ÄR DIN DÅÅ ...!!!

 

Du lyser stilla ...

som ett silverigt Månljus

över fjärdens vatten ...

som ett dämpat återbrus

milt om natten ...

För att ge mig vila ...

för att ge mig roo

Åhhh ... Du mitt Strålsken ...

i DIG ...

VILL JAG ALLTID BO ...!!!

 

Din värme sig sprider ...

en bädd i tider ...

av mörker o kyla ...

jag  finns i DIG ...

Ohhh ... Solen ...

Ohhh ... Solen .. min Åhhh!!!

Jag bor i Dig såå ...

Du är mitt allt ...

NÄR DET ÄR KALLT ...!!!

 

Nu får vi vila ...

Åhhh Du ljuva Stjärna ...

i vår inre Mila ...

finns vår glöd vår Kärna ...

Vi ligger nära ...

så tätt så Kära

vi brinner samman

till en serenad en ...

GLÖDANDE ...

KASKAD ...!!!

 

Ohhh ... Solen min ... Åhhh ...!!!

vi vaknar stilla  såå...

Våra strålar spela ...

vid horisontens rand ...

Ohhh  ... Solen ...

Ohhh ... Solen ... Min Åhhh ...!!!

de landar gnistrande ..

PÅ VÅR KÄRLEKS ... 

HETA STRAND ...!!!

 

Vi flätas samman ...

våra strålar blandas

vår hetta andas ...

när vår Morgon randas ...

Ohhh ... Solen ...

Ohhh ... Solen ... Min Åhhh ...!!!

Våra Hjärtan födas dåå ...

NU FÖDS ... 

VÅR SOL AV OSS TVÅ ...!!!




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 457 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-07 17:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mjuka fina ord till en otroligt vacker och passande musik/kram
2013-08-19

  Linda CH VIP
Vilken glöd i dina fina ord till solen!
2013-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Solen som ger liv...ljuvligt vackert...
2013-08-09

  Fem hjärtan VIP
Man blir varm och på ett strålande humör av att läsa din härliga dikt!
2013-08-07

    ej medlem längre
Håller med föregående, nu har vi fått riktigt solsken. Den mest glödande kärleksdikt man kan hitta, och som man blir glad av att läsa.
2013-08-07

  Chawa VIP
Hädanefter behövs inga utlandsresor för att få lite sol. Nu kan det dansa isbjörnar på drivis, hagla eller spöregna utanför varje dörr - hur mycket som helst. Det räcker att gå in här och läsa, för här bor solen själv! Det fullständigt stålar om denna solskenshistoria!! Och varm blir man också, och glad - ja strålande glad!! Tack för en lysande dikt med härliga rim, en vacker bild och ljuvliga mjuka toner därtill!
2013-08-07

  Nina.H
Strålande dikt, bokstavligen!!
Vackert skrivet om vår sköna
sol som värmer o ger oss ljus!!

2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge