Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/I-miss-you-41510620


I know you've missed me

 

 

You're very angry

want to kill me maybe

but my lovely words are still around your body

caress your mind carefully

make you've felt like crazy

I'm really sorry

the thing is

I'm still loving you

honey

and you can not take it away from me

please

believe me.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 19:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen ömt
2013-08-08

  Järnkatten
En välkänd känsla, bra beskrivet!
2013-08-08

  Mona Nordkvist VIP
Förlåtelse är härligt.
2013-08-07

  träsnidaren
Mmmmmmmmmmm
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One