Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

graal


Ack, ve dig du
stora grymma!
ditt runda som flyter
på det i rymden blå..

flammar i hettan
närmandet av dina fötter
från där gyro roterar
i sin egen grav

stenens malande gråt
i blänkande oas
finner hoppets glömska
i den heliga graal

av lögnens sår
kliver förlåten stolt
bollar frihetens kast
från fångarnas ångest

av hårstråns splitter
färgas regnbågens rot
som flämtar av hudar
druckna ur bägaren




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-24 09:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar speciellt första strofen.
2013-09-24

  Marianne Räf
Denna var fantastiskt bra!
Borde absolut ges ut på
förlag! Bokmärker, inget
misstag denna gång.-
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing