Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosmoln

Ser i världen att folk reser sig mot folk och rike mot rike.
Orosmoln.

Ser i Sverige att själviskhetens kraft strider mot kärleken.
Orosmoln.

Ser i min hemstad att människor kämpar mot varandra.
Orosmoln.

Ser i min familj att rädsla och misstro hotar relationerna.
Orosmoln.

Ser hos mig själv att otrygghet kämpar mot självrespekt.
Orosmoln.

Trädets grenar reser sig karga mot skyn. Var finns hopp?
Orosmoln.

Längtan är att solens strålar ska bryta igenom allt mörker.
Orosmoln.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-08 07:28



Bookmark and Share


  aol
väl samlad oro, men det finns grenar där solkatter spiner solstrålar som fångar hopp kärlek till en bättre värld,
2013-11-14

  Bibbi VIP
Känslan känns smärtsamt igen.


2013-08-08

  lodjuret/seglare VIP
Berättigade tankar att skriva, beskriva, uttrycka, väl samlat.
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia