Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liksom gråta

Jag sitter här
vinkar varligt under körsbärsträdet
vankas inget annat
vänta inget annat

det farliga dagdriveriet har åsamkat många


liksom gråta



det frivilliga
det ofrivilliga

längtandet är
en nyvässad blyertspenna
genom
kaffekopparna
tidningsnotiserna

när tillfället skulle ha lyft den blyga
när vildsintheten lyfter köksglasvingarna

och du flyger
om bara du kunde




Fri vers av Laisa
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-08 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laisa