Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände en gång i tiden ...

 

 

Om hundra år

ingen av oss som kommer ihåg något

om den kvällen

ivrigt lyfte vi luren

fångade

slukade av varandras sällskap

natten var dödstrött

men ingen brydde sig om

stjärnorna blev nyfikna

vem var den som lagt ner luren

det saknar betydelse

om hundra år

men nu ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 21:34



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Mycket tänkvärda ord om hur vi borde tänka...vi är inte så viktiga som vi tror...förnöjsamheten och att leva förlåtande i nuet borde va det enda som betyder något...att "göra gott" så ofta vi kan! Applåder för en viktig text!
2013-08-10

  Lars Hedlin
Berörs av din text
2013-08-10

  Angel of love
Mjuk och vacker text.

2013-08-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det är mycket som faller i glömska...så det är bäst att ta vara på nuet...fint...
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One