Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Wire-Wrap-Japanese-Coin-Pendant-290267029


Du är ...

 

 

.. som ett mynt

med två olika sidor

du gillar äventyr

låter naturlagar

bestämma över ditt gåtfulla öde

en vacker dag

låter du dig fångas

i mina klumpiga händer

jag håller dig så nära mitt hjärta

observerat

ditt hjärta pulserar som mitt

artärer och vener

är lika röda som mina.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-09 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!

Applåder stående!
2013-08-11

  Lars Hedlin
All as one.......
2013-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfullt och vackert!
2013-08-09

  Angel of love
Underbart vacker.
2013-08-09

    ej medlem längre
gillas!
2013-08-09

  Rozsi.kovacs

Så fin du får honom på fall
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One