Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ...

 

 

Som ett efterlängtat regn

det som kommer när det vill

omöjligt att styra

jag är inte sommarsol

den som smeker din kind

påstår sig vara gullig

svårt att övertyga

lätt att falla tårar

envis som en åsna

jag skrattar ofta

men lätt att bli sårad

och jag älskar dig

den som vågar

visa sina vassa taggar.




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-09 09:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tur att du är du...:-))
(och jag bara älskar bilden!)
2013-08-09

  Lars Hedlin
Bra att var den man är......
2013-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver fina metaforer! Texten blir spännande.
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One