Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That's the way it is ...

 

 

 

Just simply giving me a gentle hug,

a very warm kiss ...

a shoulder for me to lean on ...

a loving glance that could talk..

a dark voice that's never hurting ...

a man who respects me ... and is worth my respect ...

no need to say much to give me hope ... but just enough to make me believe

don't just say "Love You" like a habit and remember me as a responsibility

don't just say that you need me but also know how to hold me  in the long run. . .

if you do

I promise

you'll get much more similar feelings from me.




Fri vers av Rise Little One
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-09 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Do´nt miss my words, please..
Please, giv u time to remember whit a stolen kiss..

A very warm kiss!

No my frind,
don´t radering me now....

E ty...
2013-08-11

    ADI Nehlin
fint skaldat..
2013-08-09

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2013-08-09

    ej medlem längre
fint!
2013-08-09

  Lars Hedlin
Så fint i universums evighet!
2013-08-09

  Rebella
bra skrivet...gillar innehållet för d e så sant..man bör ej ta kärlek föf givet.
2013-08-09

  Ole Sunnerfjell
Så sant så, tyvärr får man lyfta på stenar ibland för att finna den rätta
2013-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackra tänkvärda ord!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One