Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gro

 

i

regnets mitt

kan skönjas

desperationens

fall

genom strimman 

av hopp

om livet

där kärleken

får allt

att gro




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 12:44



Bookmark and Share


  Nina.H
Tycker om första raden..
så ljuva ord.. "i regnets mitt"
Vackert!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing