Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

still..

 

 

The sun

is missing

in my heart

but it's light

still warms

my soul...




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-09 13:35



Bookmark and Share


  Nina.H
Så vackert det låter
med engelska i poesiform..

2013-08-09

    ej medlem längre
Härligt
2013-08-09

    Dan Myrbeck
Vackert skrivet,
filosofiskt.
2013-08-09

    ej medlem längre
less is more!!
2013-08-09

  Angela Bohlin VIP
Den var fin!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing