Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lipa rött

 

 

sliter mig itu

exploderande atomer

siktar mot valven

där himlen var stor

 

samlar trådar

av spunnet socker

lindad i krubban

för själen att bo

 

svärta av olja

spilldes på mitt bröst

för att i hettan

brännas på bål

 

vrider spiralen

hårt motsols

för att se månen

lipa rött av blod

 

underkastelsens tid

står i fasa nära

där krigets hjärta

alltid förlorar

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 15:38



Bookmark and Share


    Tollwut
Bra!
2013-08-10

  Nina.H
Rysligt bra..gripande läsning!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing