Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig ...

 

 

 

Ja,

jag erkänner

saknaden invaderat hela mitt väsen

lämnar inte mig

en sekund ifred

solen kommer och går

smekt min bleka kropp

en sargad kropp som består

av saknad och längtan

när dagen sakta övergett sin tron

då saknar jag dig som mest

du och dina viskande under natten

tänder glöden

lockar mig till vansinne

ja,

jag erkänner

men tigger aldrig!

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 475 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-09 16:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stark.
2013-08-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-08-13

    ej medlem längre
mmmm, mmm..

Så och!
2013-08-11

  Ordregnspoeten
Starkt och bra. Jag gillar den här.
2013-08-10

  Siggesdotter
Starkt om en saknadslängtan som griper...
2013-08-10

  Angel of love
åh väldig berörande text
2013-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord lyser i saknadens sken! Vackert diktat.
2013-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...
2013-08-09

  anita VIP
Dikten berör
2013-08-09

    ADI Nehlin
berör
2013-08-09

  Lars Hedlin
Låter längtandes!
2013-08-09

    ej medlem längre
känslofylld!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One