Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten påminnelse bara så där... :) joh 3:16


den lilla boken..

 

For God so loved the world

that he gave his only Son,

that whoever believes in him

should not perish but have eternal life...

 

 

 

Ty så älskade Gud världen att

han utgav sin enfödde son, 

på det att var och som tro

på honom icke ska förgås

utan hava evigt liv...




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-09 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord
2013-08-09

  Nina.H
Vackert översatt.. och
väl läsvärd!!
2013-08-09

    ej medlem längre
blir aldrig gammalt
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing