Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta som berörts


Mitt hjärta,
ta det,
håll det.

Bryt det,
behåll det,

jag är hel så länge dina fingertoppar lämnat ett avtryck.

Ett uttryck.

Med ett ryck,
tryckt,

någonting vackert som en gång var.

Det finns alltid kvar.

I ett hjärta som berörts.




Fri vers av Anna HC
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC