Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske ska säga att den hör lite ihop med "ja, just där" ....


beröring från minnet

 

 

min hand mot ditt bröst

känner din värme

ditt hjärta slå

da don da don

 

din hud ger mig linjer

jag följer dem lätt

fingrar spelar din axel

stark är din arm

 

formen av din skuldra

får mig lätt att skälva

där min hand passar dig

för mig är du vacker

 

nackens stolta hållning

ditt krusiga hår lockar mig

den gråa tonen är du

i en färgrik euforia

 

andas din doft av dig

en kraft just där du står

följer tryggt i blindo 

varthän du leder mig

 

vi finner varandra i intet

där fullkomligheten är nu

en beröring från minnet

där luften blev verklig

 

och tom

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-09 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken stark text, lätt att ta till sig, svår att ta in.
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing