Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dagen


stryker skum av det ångande
sittande innanför
där takten är en annan
än stadens snabba rörelser framåt
fåtöljen är mjuk
skapar hand och gömställe
elden sprakar och gummorna suckar
så mycket tid i det urbana
så många nyheter att sluka
och så vidare genom
skynda skynda
och stop
jag gräver bland det svartvita
finner avtryck och fler frågor
men det finns ett ansikte som kräver mig mer än de andra
en gång bara en linje bland skandaler
sedan öppnad
inkliven
lik mig
olik mig
en slags blomma för dagen
med blod på




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-10 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP