Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar regn ...

 

 

 

Ett stilla sommarregn faller

utanför mitt fönster

havet brusar

vinden dansar så lekfullt

förföriskt

viskar en hemlig mening

smeker dina vackra öron

du vänder dig om

det känns som någon

kramar dig bakifrån

rytmiskt kysser regndropparna dig

gnider sig mot dig

så varmt

så behagligt

ditt hjärta öppnar upp

fångar den kärleksfulla strömmen

som virvlar på luften

du andas in djupt

och funnit livets mening.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-10 14:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sitter just och lyssnar på regnet...det låter underbart, precis som dina ord...
2013-08-13

  Sofhia Wirström
vackra
smekande rader
om regn
2013-08-11

    Dan Myrbeck
regndroppar
toppar
din
livssymfoni
2013-08-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Orden rinner som vattendropparna, lätt och melodiskt!
2013-08-10

  Lars Hedlin
Sensuella vackra toner.....
2013-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One