Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

timmens död


av timmens slag
mörkret hånar livet
röd av pilens död
strimlat hopp begraven

fri från vingar
fälldes sältad tår
svidande öppnad
kom hjärtats tro

ser nekandets hav
stormens vilande öga
själens fåglar svarta
försvinnande timmens död




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-21 10:36



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Känns tugnt att läsa denna
2013-09-26

  mysing
tackar ödmjukast alla snälla för applåder
och kommentarer.. är lite begränsad
i nuläget att tacka er var för sig....
kramar om.
2013-09-23

  träsnidaren
Verkligen bedårande fin, speciellt sista stycket.
2013-09-22

  Robin V
Vackert skrivet.
2013-09-21

  Marianne Räf
Lugnt och fint om ett
tidstrauma, som känns
ini kropp som själ. :)
2013-09-21

  Christer Foghagen VIP
Finstämd och vackert formulerad!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing