Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem ska torka?

 

 

tror Tor tar sig en dusch....

hm

han måste helt klart skaffa sig ett draperi,

det är ju vatten överallt!!

jag tänker inte

torka upp!




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-11 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt att veckla upp till kul!
2013-08-12

    Dan Myrbeck
Nää, de kan väl Oden göra !
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing