Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Oscillation-3992459


Svängningar

 

 

 

Svängningar

i själen

är så häftiga

ena sekund

hamnar man underjorden

nästa stund

högt upp på himmel

utan någon som helst säkerhetslina

det enda man kan lita på

är starka sinnen

och ett rött hjärta

som slår

för godhet.




Fri vers av Rise Little One
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-11 12:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra skrivet...gillar...
2013-08-13

    Dan Myrbeck
De tgör mitt Myrbecksan-hjärta!
2013-08-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sanna ord i din fina text!
2013-08-11

  Lars Hedlin
Mycket bra fångat ,)
2013-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
endast det
bästa gott för
oss alla bär här!
2013-08-11

    ej medlem längre
..ja så är det ju;
och
"ärlighet varar längst".
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One