Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarklot

Ansträng dig inte
stränga upp tillvaron
sjung en hymn till var och en
som på ryktesväg hamnat under ytan utan

utan flyktväg och förhoppning
utan förståelse utan

utan ett erbjudande, en invit
en möjlighet till

till en artificiell plats i solen
sida vid sida
under konstgjort sommarklot




Fri vers (Fri form) av MrD
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-15 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrD
MrD