Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The first of the gang to die


Till Ted, del 2.

Minns ni gatorna?
Minns ni världens alla räta linjer,
minns ni hur de tycktes
vara samlade på en och samma plats,
minns ni hur det känndes
som att de rutade in
våra fotsteg
och minns ni hur vi istället
ramade in våra danssteg
minns ni att vi
fäste dem mellan sprickorna i marken
för jag minns att det var Ted,
som sa att, vi borde
fylla dem med kärlek
istället för tystnad.

För jag minns att Ted,
stal från natten. Ted,
stal från dagen. Ted,
stal från de utan kärlek och Ted,
stal allas våra hjärtan
när han sa att om
du aldrig sett kärleken
så ska vi hitta den tillsammans i
de danssteg våra fotsteg skapade i
de tresteg vi tog över gators alla sprickor
de som kanske bara Ted såg egentligen
och som han glömde
när han tog ett steg
framför tåget och
lämnade kärleken till oss.




Fri vers (Fri form) av MrD
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-07 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrD
MrD