Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är skriven med inspiration från följande platta: Supertramp - Even in the quiest


LPoesi #1

Tonerna har försvunnit
de lämnar ett tomrum
likt en reva i tiden
brast musiken in i
ett krasst universum
där krackelerande melodier
gömmer sig
från de kraftlösa alldagliga.

Allvarliga dörrar
ständigt på glänt
snälla,
ta min hand och
hjälp mig
våga möta
musiken




Bunden vers av MrD
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-10 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrD
MrD