Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör jag ...

 

 

Vad bör jag säga

 

så det känns tillfredsställt för dig

 

vad bör jag skriva

 

så hela mitt kärlekshav stannar kvar

 

porlar bara för dig

 

maktlöst söker jag efter lösningen

 

eller helt enkelt

 

en kompromiss

 

oss emellan.

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-12 10:35



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Hela livet är en kompromiss.
2013-08-15

    ej medlem längre
Svaret har som vanligt herr Hedin.
Alltid trogen, alltid över allt!

Är han inte här så är han där..

Det gäller att orka med!

Vänner ska man vårda, om än kusten ligger i dimma..
2013-08-13

  Lars Hedlin
Att bara vara den man är och låta de nandra vara presis som den är är väl en bra början kanske!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One