Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Butterfly-36147690


Ängslig

 

 

 

Som en fjäril

 

på din sommaräng

 

svävar hon fritt

 

runt dina vackra blommor

 

ska  hon landa

 

på din hand

 

hälsa på

 

eller bör hon

 

stanna utanför din grind

 

hon viftar lätt med sina tunna vingar

 

avvaktar sin rätt

 

eller är hon rädd

 

vill inte gissa på måfå

 

vill bevisa

 

sin renaste och sannaste kärna

 

om hon får...




Fri vers av Rise Little One
Läst 127 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-12 10:54



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Att våga är inte alltid lätt.
Vackert.
2013-08-15

  Siggesdotter
O denna text säger väldigt mycket...fin skrivet om det som är svårt att sätta ord på - vacker bild också!
2013-08-12

  TT
...så VACKER...så fin och mjuk text...!!!
2013-08-12

  Quasimodo
Vackert om att vilja och våga!
2013-08-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord svävar molnlika! Så vacker känsla du förmedlar.
2013-08-12

    ej medlem längre
Uttrycksfullt vackert!
2013-08-12

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One