Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade,

 

 

 

Du är

 

den sannaste sanningen

 

som jag tror och hoppats på




Fri vers av Rise Little One
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-12 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så trött, så oändligt trött.

Alltid samma nunor.
Samma gråt, samma samma.
Alltid, över allt..

Min älskade,
en fin text som applåderas i sanning..

2013-08-13

    Dan Myrbeck
The
Thu
Truth!

/Myrbecksan
2013-08-12

  Rozsi.kovacs

så hoppfullt och fint
2013-08-12

  Lars Hedlin
Låter ömt och varmt!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One