Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tider

 

 

 

... tickar på

 

tåligt väntar hon på något

 

som ligger utanför hennes händer

 

tåligt väntar hon

 

på sitt öde

 

sakta börjar hon räkna

 

blir det

 

blir det inte

 

blir det...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-12 21:42



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ibland behövs en hel ocean av tålamod.
2013-08-15

  Ljusletaren
Din vackra bild stal min uppmärksamhet från dina fina ord *förlåt*
/kram
2013-08-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet är ofta oförutsägbart. Som din dikt beskriver. Man hoppas ...
2013-08-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Räkna med
eller ej det
är ju det man
alltid frågar sig...
Gott tänkt!
2013-08-13

  Lars Hedlin
Om det är något i värme och ömhet så kommer det bli..........
2013-08-13

  Siggesdotter
Ja... så är det ibland kanske ofta...man behöver så mycket tålamod!
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One