Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skavsår

 

så när allt

är klappat och klart

färdigt och slut

då kan man sitta

och begrunda

sina val och

hoppas på att

man inte fått

permanenta skavsår

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-13 09:52



Bookmark and Share


  entusiasm
helt rätt!
2013-08-13

  entusiasm
helt rätt!
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing