Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/The-Brush-118222303


Din pensel

 

 

Blir bara mjukare

och mjukare

till följd av min kvinnliga kontur

vissa stunder

darrade din hand på duken

tystnaden blir vittnen

mellan oss

hållit oss

vid gränsen




Fri vers av Rise Little One
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-13 21:22



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vackert målat.
2013-08-15

  Lars Hedlin
Föredrar härlig kladdig fingerfärg ;)
2013-08-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Du tecknar ömsinta vackra ord!
2013-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Varsam och känsligt målar du med ord...
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One