Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavssplitter

Händer utan handskar
skrapar sakta men säkert upp
meningar som rivits itu
meningen som splittrats
likt ett tappat vinglas
är orden nu splitter och

ingenting att frukta
ingenting att tvivla på

Bakom en serie dörrar
som viskar
bakom kombinationslås
som talar
bakom nedtryckta handtag
som skriker om stavelser som sprängs
och bokstäver bildar befrielsen

bort från dig.




Fri vers (Fri form) av MrD
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-14 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrD
MrD