Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtolkning av Faktiskts dikt "Nykter Noja": http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1443643


Stensympati

Mörkret ekar
kastar sitt egna
Mörker, högre än

grottväggens skrovliga sten-
sympati, gör tankar till
parenteser

och omslutna i
oigenkännliga känslor
blir vi
varje fråga
utan svar




Fri vers (Fri form) av MrD
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-14 16:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tack för texten, tack för länken till Faktiskt
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

MrD
MrD