Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/#/art/Fairy-Bed-369265266?hf=1


Bädden

 

 

Har aldrig längtat efter sällskap

som nu

den klär på sig förföriska dräkten

ljuva doften gömmer under kudden

förväntansfullt

inför den gudomliga akten

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-14 00:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland känns längtan extra starkt...
2013-08-14

  Lars Hedlin
Härlig längtan ..
2013-08-14

  Quasimodo
Varm och längtansfull!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One