Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer inte undan

 

 

 

När kärleken bestämmer sig

att jaga mig

jag springer

gömmer mig

försöker att tacka nej

men den följer mig så tätt

säger hej

fångat mig på alla sätt

det är faktiskt inte så lätt

vips

så fastnar jag

i kärlekens nät

dumma

dumma mig




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-14 12:36



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Att försöka gömma sig är ingen idé.
Den tycks hitta ändå.
2013-08-15

  Angel of love
Kärleksfullt och vackert skrivet.
2013-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, då är det bara att kapitulera...:-))
2013-08-14

    Dan Myrbeck
Håller med.
Stark kraft.
2013-08-14

  Lars Hedlin
Berörs ..men kärlek på rätt sätt är inte dumt ;)
2013-08-14

    ej medlem längre
vacker
och kärleksfullt..
beskrivet
2013-08-14

  Mizza
Om kärleken är menad att hitta dig, så kommer du aldrig kunna gömma dig. Släpp fram den och hoppas på att det är den rätta. Inte är du dum heller.. :)
2013-08-14

    ej medlem längre
Fin beskrivning på kärleken...
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One