Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du skulle vilja

Långt bort hör jag någon ropa
mitt namn om och om igen
Vad är det du vill efter alla år
av frånvaro och smärta

Sätter mig upp i sängen, kunde
svurit på att jag hört din röst
Istället lägger jag mig ner igen
och tårarna börjar trilla

Det ljusnar ute medan jag ligger
klarvaken med rödgråtna kinder
Hur kan det göra så ont när det
gått så många år utan dig

Ändå kan jag inte låta bli att viska
att om du vill träffa mig
Så finns jag här, har alltid funnits
här för dig, slutade aldrig älska




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-14 17:29



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Liten tanke blott bara ...
- Vet han om hur du känner?
Emme berättar inte som namn vem du är här ...
Och även om han läser dina alster
så kan han inte veta säkert vem du är ...
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP