Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

 

 

 

Jag

är din smultronkyss

den som nu är mogen i augusti

från någon skogsbryn

Du älskar

att kyssa mig

utsvulten är du alltid

över den syrliga

välsmakande intimaste beröringen

och jag älskar att bli kysst

av dig

min egen doftande sommaräng.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 227 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-08-15 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!!
2013-08-19

    ej medlem längre
en ljuvlig text..
2013-08-19

  Lynx63 VIP
Suveränt :)
2013-08-19

  Rozsi.kovacs

Helt enkelt Briljant
2013-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ett underbart minne att ta med sej in i nästa årstid...
2013-08-16

  Aftonvännen
När det vattnas i minnen, planterar i fantasin och växer i munnen
2013-08-15

    ej medlem längre
Festligt, folklig, fullsatt.

Alltid samma rörelser i dimman, alltid alltid..

Fin text som lockar!
2013-08-15

    Birgersdotter VIP
Mysigt
2013-08-15

    Dan Myrbeck
Bra!

Läs "Min första kyss"!
2013-08-15

  Quasimodo
En välsmakande kyss av livets hela möjlighet, fylld av smak och doft från kärlekens källa!
2013-08-15

  Angel of love
Fantastik vackert!!
2013-08-15

  Lars Hedlin
"Wow" me like it a lot! ;) En av dina absolut bästa Både bokmärks och Applåderas!
2013-08-15

    ej medlem längre
förtjusande!
2013-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Poetisk dikt med ljuvlig känsla!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One