Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

berör mitt inre

på djupet

lärt det tala

sitt eget språk

lärt det uppskatta

sitt dolda värde

det lyser

som ett späd solsken

mitt i din väldoftande trädgård

väntar på

att bli upptäckt

att bli smekt

av din mjuka kärleksfulla själ.




Fri vers av Rise Little One
Läst 206 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-15 09:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre

FIN!

Låt ingen tid gå förlorad,
Du,
vet att vårda det som växer..
2013-08-15

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2013-08-15

    Dan Myrbeck
Tror detta är den bästa jag läst av dina dikter!

Underbar!


/Myrbecksan
2013-08-15

  Angela Bohlin VIP
Mjuk och fin!
2013-08-15

  Lars Hedlin
Som en smekning i själen ..Fantastiskt vackert ;)
2013-08-15

  Quasimodo
Dikten var en skön beröring, till det innersta!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One