Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel betraktelse

 

Grått och dystert intryck

blottar sig ofta

i en regnig dag som denna

när jag inte har dig

nära

men friska syre

vänder mina tankar

lär mig lyssna inåt

visar mig lösningen

till livets ekvation

från varje små steg jag tar

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-16 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Läntans vackert! ;)
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One