Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hi ...

 

 

May I

ask you for a laugh

a simple way

to clean our scattered minds

May I?

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-16 09:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Och ett gott skratt förlänger livet...:-)))
2013-08-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Man blir så glad! Både av text och bild.
2013-08-16

    ej medlem längre
Precis!!! *L*
2013-08-16

  Lars Hedlin
Man kan inte låt bli att bli glad av denna;)
2013-08-16

    ej medlem längre
jag lånar denna
2013-08-16

  Angel of love
Underbar glad och fin bild och text!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One